Vine Bildirimleri Güncellendi! - Haberler - indir.com

Vine Bildirimleri Güncellendi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Popüler video paylaşım ağı Vine'ın mobil uygulamalarına yeni bir güncelleme geldi. Bu güncellemeyle birlikte artık Vine uygulamasının kullanıcıları, favori kullanıcıların yaptıkları video paylaşımları için bildirim alabilecekler.

Geçen ay keşif ve paylaşım odaklı kapsamlı bir güncelleme alan Vine, bugün itibarıyla yeni bir güncelleme ile karşımıza çıktı. Takip edilen kullanıcıları favoriye ekleme özelliğinin aktif edildiği uygulama, bundan sonra kullanıcıların paylaştıkları videolara anlık olarak ulaşmalarını sağlayacak.

Vine

Yani uygulama üzerinden, video akışında gerçek zamanlı olarak favori kullanıcıların videolarına ulaşılabilecek. Ayrıca uygulama yeni eklenen videolar için de bildirim göndererek, anlık etkileşimi daha da arttıracak.

Vine uygulamasının yeni özelliğini kullanmak için; ekranda uyarı olarak açılan bölümden ilgili kişilerin favorilere eklenmesi ya da takip edilen kullanıcı profilinin sağ üstünde bulunan 'favori' simgesine tıklamak yeterli olacak.

Ücretsiz olarak çektiğiniz kısa videoları paylaşmanıza imkan tanıyan Vine'ı aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iOS ve Windows Phone cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ