Vine, Apple Watch Desteği Kazandı - Haberler - indir.com

Vine, Apple Watch Desteği Kazandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-11-25 10:30:20
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Sosyal Medya

Apple'ın yakın zamanda piyasaya sunduğu akıllı saati Apple Watch için bir çok uygulama kendini güncellemeye devam ediyor. Apple Watch desteği kazanan son uygulama ise Vine oldu. 

Twitter'ın 6 saniyelik video çekme ve paylaşma uygulaması Vine, web üzerinde de hizmet vermesine karşın kullanıcılar tarafından çoğunlukla mobil platformlar üzerinden kullanılıyor. Hizmet alanını genişletmek isteyen Vine, iOS platformu için yayınlanan geniş çaplı güncelleme ile Apple'ın yeni nesil akıllı saati Apple Watch desteğine kavuştu.

Son zamanlarda oldukça popüler olan uygulama, 4.4.0 sürümü ile kazandığı Apple Watch desteği sayesinde kullanıcılara küçük boyutlu videoları akıllı saatleri üzerinden izleme fırsatı sunuyor.

Uygulama, videoların farklı akıllı saat ekranları üzerinde oynatılması için özel bir komplikasyon sunuyor. Bu sayede videolar çeşitli ekranlarda izlenebilecek, diğer yandan video yükleyen kişiler ise videolarının kaç kere izlendiğini akıllı saatleri üzerinden görebilecek.

Apple Watch ile videolara erişmek için ilk önce iPhone'nunuz üzerinden Watch uygulamasına girmeniz, ardından da Vine'a gelerek "Uygulamayı Apple Watch üzerinden göster" seçeneğini aktif etmeniz gerekiyor.

Bunun dışında Apple Watch için güncellenen Vine, "Beğenilen" ve "Öne Çıkanlar" olarak ikiye ayrılan bölümlerde popüler videoları veya beğendiğiniz Vine sayfalarına erişmenizi de mümkün kılıyor. 

Bununla birlikte iOS tarafında da bir dizi yenilikler sunan uygulama video keşiflerine kolaylık getiriyor. Herhangi bir video üzerinde sola sürükleme yaparak o video'ya ilişkin paylaşılan benzer video kliplerini de görüntüleyebiliyorsunuz.





PAYLAŞ