Videoları Gezegene Çeviren iOS Uygulaması: Living Planet - Haberler - indir.com

Videoları Gezegene Çeviren iOS Uygulaması: Living Planet

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Oldukça farklı bir video düzenleme uygulaması olarak karşımıza çıkan Living Planet, bünyesinde bulunan özel bir algoritma sayesinde çektiğiniz videoları ufak bir gezegene çevirebiliyor.

iOS7 işletim sistemine sahip iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlar için geliştirilmiş olan ve klasik video düzenleme uygulamalarından farklı bir yapıya sahip olan Living Planet uygulaması sayesinde cihazınızın kamerasıyla çektiğiniz videoları ufak bir gezegene dönüştürebilirsiniz.

Living Planet

Uygulama içerisinde Mono, Chrome, Tonal, Fade, Process ve Transfer gibi 40 farklı filtreyi kullanarak gerçekleştirebileceğiniz dönüştürme işleminden sonra videolarınız, adeta bir gezegen görüntüsüne bürünmekte ve şaşırtıcı sonuçlar elde edilebilmektedir.

Ayrıca Living Planet, maksimum 640x640 piksel video çıktısı verebildiği gibi 2000x2000 piksel çözünürlüğünde fotoğraf çekimi yapılmasına da imkan tanımaktadır. Sade ve kolay kullanılabilir bir arayüze sahip olan uygulamayı aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla iOS cihazınıza indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ