Video Kayıt Yapan Yeni Gözlük Snapchat Spectacles - Haberler - indir.com

Video Kayıt Yapan Yeni Gözlük Snapchat Spectacles

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-09-26 15:49:14
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Facebook'un Snapchat'e yaptığı darbelerden sonra, Snapchat'ten gelecek hamle herkes tarafından merak ediliyordu. Snapchat beklenen hamleyi yaptı ve kamera kaydı alan gözlüğünü tanıttı.

Geçtiğimiz haftalar içerisinde Facebook kendisinde bir takım değişiklikler yaparak gündeme düşmüştü. Hem İnstagram'da hem de Facebook Messenger'da yapmış olduğu değişikliklerin bir zamanlar almak isteyip alamadığı Snapchat'te var olan özellikler olması ilgi çekmişti. Facebook'un bu adımı üzerine Snapchat takipçilerinin bir kısmında da kayıp yaşadı. Bunun ardından kullanıcılar Snapchat'ten yeni bir hamle bekliyordu. Geçtiğimiz günlerde yeni adımlar atacağının müjdesini veren Snapchat, yaptığı değişikliği sosyal medya camiasına duyurdu. Snapchat, kamera kaydı yapan bir gözlük çıkardığını belirtti.

Snapchat, Facebook'un hamleleri dolayısıyla takipçilerini kaybedince, herkes snapchat'ten yeni bir hamle bekliyordu.Geçtiğimiz günler içerisinde Snapchat yeni adımını sosyal medya dünyasına duyurdu. Bunun dışında da şirket olarak bir takım değişikliklere gittiklerinin haberini de paylaştı. Bu değişikliklerden birisi de şirketin adını değiştirmesi oldu. Yapılan açıklamaya göre artık Snapchat yerine Snap,Inc ismi kullanılacak. Bunun yanı sıra, şirket yeni bir gözlük çıkardıklarının da duyurusunu da paylaştı. Şirketin yeni isminden sonra ilk değişikliği, kamera kaydı alabilen bir gözlük oldu. Gözlük tasarım olarak güneş gözlüğüne benzerken, sağ ve sol kısmında yer alan kameralarla kayıt yapabileceksiniz. Kamerayı tek bir düğme ile devreye sokabiliyorsunuz ve 10 saniye kayıt yapabiliyorsunuz. 30 saniye kayıt yapabilmeniz için, başlatma tuşuna 3 kere basmanız yeterli olacak. Şarjla çalışan kameraların pil ömrü bir gün. Taşınabilir şarj özelliğinden faydalanarak dört kere şarj edebiliyorsunuz. Şirketin yeni tasarım gözlükleri, 129,99 dolardan satışa sunulacak. Renk seçenekleri ise turkuaz ve mercan olarak iki tane olacak.

 





PAYLAŞ