Viber'da Artık Sohbetler Takip Edilebiliyor! (Video) - Haberler - indir.com

Viber'da Artık Sohbetler Takip Edilebiliyor! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Popüler mesajlaşma uygulamaları arasında bulunan Viber, kullanıcıların daha fazla ilgisini çekmek amacıyla geliştirdiği Public Chats adlı yeni bir özelliği uygulamaya eklediğini duyurdu.

Kişiler arasındaki sohbet ve mesajlaşmaların diğer kişilere açılması mantığına dayalı bir sistem olan Public Chats sayesinde, iki kişi arasında yapılan sohbetleri üçüncü kişiler izleyebilecek.

İlgi çekici sohbetlerin daha fazla kullanıcıya ulaşmasını sağlayacak olan bu özellik, ayrıca kendi içerisinde bir sosyal ağı da barındırıyor. Şu an pek çok ünlünün Public Chats adlı özelliğe dahi edildiği Viber'da Oakley, Van Dyki Anastacia gibi ünlü isimlerin sohbetlerini izleyebiliyoruz.

Viber Public Chats

Ancak yeni özellik üçüncü kişilerin sohbetlere yorum yazmasına izin vermediği gibi sadece takip edilmesine imkan tanıyor. Şimdilik kısıtlı sayıda kullanıcıya sunulan Public Chats özelliği, önümüzdeki günlerde tüm kullanıcıların hizmetine açılacak.

Ücretsiz olarak arkadaşlarınız ya da dünyanın herhangi bir yerinde kullanıcılar ile sohbet etmenize imkan tanıyan Viber uygulamasını, aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla mobil cihazınıza indirebilirsiniz.

Ayrıca Viber Public Chats tanıtım videosunu da aşağıdan izleyebilirsiniz.




Viber Public Chats Tanıtım Videosu


PAYLAŞ