Vestelden Hayvan Şiddetine Karşı Çok Anlamlı Kampanya! - Haberler - indir.com

Vestelden Hayvan Şiddetine Karşı Çok Anlamlı Kampanya!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-30 19:30:00
Editör : Esat Karaman
Kategori : Teknoloji

Hayvanlara şiddet konusunda duyarlı olan üretici firma Vestel, 'Ben Robot Değilim' kampanyası ile "hayvanlara şiddete hayır" sloganı ile dikkat çekmeyi planlıyor.

Vestel, Türkiye'nin en büyük üretici  firmalarından birisi. Ancak sadece üretici firma olmak yetmiyor bazı konular'da duyarlı olmak lazım. Bunlardan biriside hala ülkemizde hüküm süren Hayvanlara daha doğrusu canlılara şiddet. Vestel kendisinde hayvanlara şiddet hakkında bir sorumluluk hissediyor ve bunun için Ben Robot Değilim' adlı bir kampanya başlattı.

Proje kapsamında herhangi bir Vestel sitesine giren kullanıcılar, Captcha'nın standart 'Ben Robot Değilim' doğrulama yöntemi ile karşılaşıyorlar ve daha sonra Doğrulamayı yapan ziyaretçiler hayvanların nasıl bir zulüm içinde olduklarını en ince ayrıntısına kadar görüyor ve ziyaretçilerden bu konuda duyarlı olmaları isteniyor.

 Ziyaretçilerine 'Robot değilsen böyle bir vahşete sessiz kalamazsın!' mesajı veren Vestel kurguda var olan bazı hayvanlara'da yer veriyor bunlardan birisi 5 kedi 5 köpeğin başından geçen olaylar.

Günümüzde hayvanlara karşı hiç duyarlı olmayanlar veya onlara şiddet uygulayanlar hala bunları yapmaya devam ediyor. Özellikle araç kullanıcıları hiç dikkat etmiyorlar bu yüzden sokak araları ana yollar hayvan cesetleri ile dolu. Unutmayın onlarda birer can onlarında yavruları var.

 





PAYLAŞ