Vestel Venus 5000 Tanıtıldı! - Haberler - indir.com

Vestel Venus 5000 Tanıtıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-17 09:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Yerli üreticimiz Vestel, yeni akıllı telefonlarını tanıtmaya devam ediyor. Uygun fiyatlı yapısı ve yeterli performans değeri ile dikkat çeken Vestel Venus 5000 modeli Turkcell işbirliği ile beraber resmi olarak duyuruldu. Vestel'in Venus serisi akıllı cihazları verdiği teknik özellikler ve uygun fiyatlı yapısı ile dikkat çekiyor. Bu noktada bugün gün içerisinde gerçekleştirilen lansman ile beraber resmi olarak yeni model duyuruldu. Vestel, Turkcell için özel olarak tasarladığı Venus 5000 modeli uygun fiyatlı satış etiketi ile dikkatleri çekiyor.

Vestel Venus 5000 Teknik Detayları

Tasarım anlamında Venus serisi cihazlardan alışık olduğumuz sade bir tasarım anlayışı karşımıza çıkıyor. Cihazda ise 5 inç büyüklüğünde 720p HD çözünürlüklü bir ekran bulunuyor. İşlemci gücü anlamında 4 çekirdekli 1.3 GHz hız ile çalışan Snapdragon 210 işlemcisini kullanmış durumda. Bu noktada Snapdragon 210 modeli oldukça giriş seviyesi bir işlemci diyebiliriz. Telefonun RAM belleği tarafında 2 GB'lık RAM ve 16 GB'lık dahili depolama alanı bulunuyor.

2230 mAh pil değerine sahip cihaz microSD kart desteği ile 32 GB'a kadar yükseltilebilmekte. Vestel, kamera noktasında Venus 5000 modelinde 8 megapiksellik HDR, panoramik gibi özellikli ana kamera sunarken 5 megapikselde ön kameraya yer veriyor. Kutudan Android 6.0 Marsmallow işletim sistemi ile çıkıyor ve Turkcell ile beraber üretildiğinden dolayı BİP, TV+, Lifebox ve Fizy gibi servislerin uygulamaları da ön yüklü bir şekilde geliyor. Venus 5000 modelinin 799 TL'den satışa çıkacağını hatırlatalım.

Venus 5000 modelinde görme engelliler için kolay kullanım sağlayan erişebilirlik moduda bulunuyor. Bu sayede hazır olan erişilebilirlik uygulaması ile görme engelli vatandaşlar cihazı rahat bir şekilde kullanabilecekler. Ayrıca bulunan Talback uygulamasıyla beraber ekrana dokunduklarında menü isimleri ve metinler sesli bir şekilde kullanıcıya okutuluyor.





PAYLAŞ