Uzun zamandır beklenen Superman oyunu yakında duyurulabilir - Haberler - indir.com

Uzun zamandır beklenen Superman oyunu yakında duyurulabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-06 21:00:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Süper kahraman temalı oyunlar söz konusu olduğunda bir çok kişinin listesinin başında olan Batman Arkham serisi, oyun severlere muhteşem bir deneyim yaşatmıştı. Batman Asylum ile başlayıp, Batman Arkham Knight ile final yapan oyun, süper kahraman oyunları arasında zirveye ulaşmış ve çıtayı yükseltmişti. Bu yapımdan büyük kazançlar elde eden yapım şirketi o günden bu güne pek ortaya çıkmamış olsa da, oyun severler yapım şirketini mercek altında tutmayı sürdürdüler. Bu bekleyişi sürdüren oyuncular için güzel haber gelebilir.

Uzun zamandır beklenen Superman oyunu hakkında çıkan söylentiler iyiden iyiye artarken, yapım şirketinin son 2 3 ayı yeni bir oyuna ayırmış olması da dikkat çekti. Oyuncuların aklında acaba Superman oyunu mu geliyor sorusu belirdi. Çıkan haberlere göre birkaç hafta içerisinde yeni bir oyun duyurusu yapılacak ve büyük ihtimalle bu oyun Superman olacak.

Çıkan söylentilere ve haberlere bakılırsa oyun dünyasının içinde olan hemen hemen herkesin çok iyi bildiği Game Informer, önümüzdeki hafta yeni kapağını gösterecek ve bu kapakta yeni bir oyun oyun severlerin karşısına çıkacak. Daha öncesinde Arkham Origins'in de duyurusunu yapan Game İnformer'ında işin içine karışması söylentileri epey güçlendirdi.  Daha öncesinde oyunun geleceği duyurusunu yapan 4Chan ve Reddit gibi platformlarda da yer alan bu haber süper kahraman oyunu severleri epey heyecanlandırmış durumda.

 

 





PAYLAŞ