Uygulamalar Arası Geçiş İçin 3 Başarılı Uygulama - Haberler - indir.com

Uygulamalar Arası Geçiş İçin 3 Başarılı Uygulama

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-11 01:23:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Uygulama

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz uygulamalar arası geçiş için 3 adet kullanışlı uygulamayı sizlere tanıtacağız. Özellikle Android tarafında artan RAM miktarları 4 GB?a kadar kapasiteye ulaşabiliyor. Buda aynı anda arka planda birçok uygulamayı çalıştırmaya olanak sağlıyor. RAM miktarının az olması akıcılıkta bazı sorunlar yaşatsada son çıkan amiral gemileri modelleri oldukça rahat bir şekilde çalışıyor. Android?in varolan arayüzünde uygulamalar arası geçiş arayüzü beğenilsede, bu işlevi dahada kolaylaştırmak ve kullanabilirliğini arttırmak için oldukça başarılı üçüncü parti uygulamaları bulunuyor.

Şimdi dilerseniz Android platformlarda kullanabileceğiniz uygulamalar arası geçiş için en iyi 3 uygulamaya bakalım.

Uygulamalar Arası Geçiş İçin 3 Başarılı Uygulama

Circle SideBar


Circle Sidebar uygulaması basit arayüzü ve zengin kişiselleştirilebilir özellikleri ile dikkat çekiyor. Tetikleme konumunu, genişliğini ve yüksekliğini gibi faktörleri ayarlayabiliyorsunuz. Simge paketleri kullanarak kenar çubuğundaki uygulamaları değiştirebilir yada favori uygulamalarınızı ekleyebilirsiniz. Ayrıca açılan kısayoldaki simge boyutunuda dilediğiniz gibi ayarlayabilir ve bu panele basit bir kaydırma hareketi ile erişilebilir.

Dilerseniz bu uygulamalar arası geçiş uygulamasında, kısayol kısımına uygulama yerine Wifi, ekran döndürme yada müzik çalar gibi ek kısayollarıda koymanız mümkün oluyor.

Sesame Edge


Uygulamalar arası geçiş için kullanabileceğiniz, bir diğer başarılı uygulama Sesame Edge ile çok küçük bir dokunuşla açtığınız uygulamalara erişebilirsiniz. Uygulamayı kurduktan sonra, ana ekranınızın kenarına temanızla uyumlu olarak ince bir tetikleyici ekleniyor. Bu kısmı parmağınızla kaydırarak uygulamalara erişebiliyorsunuz.

O tetikleyiciye bastığınızda açtığınız son 10 uygulamayı görmeniz mümkün oluyor. Ayrıca WhatsApp, Google Now, Chrome ve Google Play gibi birçok kısayolu destekliyor.

Ivy


Ivy uygulaması son açtığınız uygulamalara erişmenin dışında, sizlere kişiler, tarih ve uygulama çekmecesi gibi birçok kullanışlı kısayolu sunuyor. Ayrıca Ivy uygulamasının kısayol erişim kısmına widgetlar ve RSS beslemeleri gibi birçok farklı kaynakta ekleyebiliyorsunuz. Birçok uygulamayı ekran kapatmadan görebileceğiniz Ivy uygulamasını ücretsiz bir şekilde Android marketlerden indirebilirsiniz.

 





PAYLAŞ