Ütopya Yarışması'nın Mobil Uygulaması Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Ütopya Yarışması'nın Mobil Uygulaması Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Medeniyetten uzak bir bölgede 15 kişinin yaşam mücadelesi verdiği ve TV 8 ekranlarında yayınlanan Ütopya yarışmasının resmi mobil uygulamaları yayınlandı. Ütopya adını taşıyan uygulama sayesinde yarışmacıların ne yaptıklarını anlık olarak takip edebilirsiniz.

Heyecan ve aksiyonu bir arada barındıran Ütopya yarışması, bugüne kadar görmeye alışık olmadığımız tarzda bir formata sahip. Milyonlarca kişinin TV'den ve internet üzerinden takip ettiği yarışma artık mobil uygulamaları üzerinden 7 gün 24 saat takip edilebilecek.

Ütopya

Hiç bir ücret ödemeden indirilebilen uygulama ücretsiz olarak limitli canlı yayınlara ve özel hazırlanan video içeriklerine ulaşmanızı sağlıyor. Uygulamayı kısıtlamasız olarak kullanmak ve canlı yayınları limit olmadan izlemek istiyorsanız Ütopya'nın resmi internet sitesi üzerinden Premium paket satın almanız gerekiyor.

Bu paketi satın aldıktan sonra Ütopya'nın medeniyetten uzak bölgesini yüksek kaliteli 360 derece dönebilen ekran sayesinde canlı olarak dilediğiniz zaman izleme şansına sahip olacaksınız.

Dünya'nın en zorlu yarışmaları arasında yer alan Ütopya'nın resmi mobil uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iOS veya Windows Phone cihazınıza indirebilir, Ütopya hakkında merak ettiğiniz herşeyi öğrenebilirsiniz.





PAYLAŞ