Unreal Engine 4 Artık Ücretsiz! (Video) - Haberler - indir.com

Unreal Engine 4 Artık Ücretsiz! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Oyun motoru Unreal Engine'in geliştiricisi Epic, daha önceden 19 dolar aylık ücretle kullanılabilen Unreal Engine 4 oyun motorunu artık herkesin ücretsiz olarak kullanabileceğini duyurdu.

Unreal Engine 4'ü oyun, film ya da mimari tasarım yapan her geliştirici ücretsiz olarak kullanabilecek. Oyun motorunun yapımcısı Epic Games ise Unreal Engine 4 ile yapılan ve satışa çıkarıldıktan sonra 3000 dolardan fazla gelir elde eden geliştiricilerden yüzde 5'lik telif hakkı ödemesi alacak.

Konuyla ilgili Epic Games ortaklarından olan Tim Sweeney; ''Sadece siz başarılı olduğunuzda başarılı olduğumuz basit bir anlaşma.'' açıklaması yaptı. Ücretsiz olarak yayınlanan oyun motoru hakkında ise ''Epic'te kendi oyunlarımızı yaparken kullandığımız teknolojinin tamamen aynısı. Bağımsız yapımlardan yüksek bütçeli yapımlara kadar uzanıyor. Tüm ana platformları destekliyor ve C++'ın kaynak kodlarının yüzde 100'ü içeriyor. Oyununuzu yapmak ve yayınlamak için ne gerekiyorsa Unreal Engine 4'te bulabilirsiniz. İster kendiniz yaratın isterseniz de Martketplace'ten alın." açıklamasında bulundu.

Unreal Engine 4 teknolojisini buraya tıklayarak indirebilir ve oyun motorunun sunduğu tüm olanaklardan ücretsiz bir şekilde faydalanabilirsiniz.

Son olarak Tim Sweeney'in Unreal Engine 4'ün ücretsiz olmasıyla ilgili açıklamasının bulunduğu videoyu da aşağıdan izleyebilirsiniz.




Unreal Engine 4 - Tim Sweeney Açıklaması


PAYLAŞ