Ünlüler hangi oyunları oynuyor? - Haberler - indir.com

Ünlüler hangi oyunları oynuyor?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-19 09:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Liste

Video oyun sektörü, dünyanın dört bir köşesinde ciddi anlamda ilgi gören sektörlerden birisi. Her yıl oyun tutkunlarına özel birçok farklı video oyunu temalı etkinlik ve fuar düzenleniyor. Bu etkinlik ve fuarlara gösterilen katılım da, her yıl daha da artış gösteriyor. Video oyunlarına herkes gibi, ilgi duyan birçok ünlü de bulunuyor. Birçok kişi, hayranı olduğu oyunun ünlüler tarafından da oynandığını bilmiyor. Ünlülerin oynadığı oyunlara bakmak gerekirse;

Anderson Talisca - Futbolcu

Beşiktaş'ın başarılı oyuncusu Anderson Talisca'nın hayranı olduğu oyunu birçok kişi kolaylıkla tahmin edebilir. Talisca, bir FIFA tutkunu.

Vin Diesel - Sinema Oyuncusu

Hızlı ve Öfkeli serisinin bahsi açıldığında akla ilk gelen isim olan Vin Diesel, RPG türündeki oyunların hayranı. Bunların arasında en sevdiği oyunun Grand Theft Auto ve World Of Warcraft olduğunu söylüyor.

Megan Fox ' Oyuncu

Herkesin hayran olduğu ünlülerden Megan Fox da bir World of Warcraft oyuncusu. Bununla beraber, Halo Reach hayranı da olan Fox, genel olarak MMORPG oyunlarından hoşlanıyor.

Mustafa Cengiz - Galatasaray Kulüp Başkanı

Galatasaray Spor Kulübü başkanı Mustafa Cengiz, World of Warcraft ve Elder Scrolls Online hayranlarından.

Mila Kunis - Oyuncu

Ünlüler arasındaki WoW oyuncu sayısı gittikçe artıyor. Oyuncu Mila Kunis de bir World of Warcraft sever.

Murat Kosova - Sunucu

League of Legends'in Türkiye sunucusu olan Murat Kosova, oyunun kendisini de birinci sezondan beri oynuyor. Murat Kosova, bununla beraber bir Football Manager oyuncusu.

Michelle Rodriguez - Oyuncu

Hızlı ve Öfkeli serisinin sevilen bir diğer ismi Michelle Rodriguez, Call Of Duty ve Doom serilerinin sıkı oyuncularından.

Ali Ece - Futbol Yorumcusu

Ali Ece'nin futbol yorumcusu olduğu düşünülürse, oynadığı oyunun da çok ilgi dışı bir şey olmayacağını tahmin etmek zor olmuyor. Ece, Footbal Manager oynayanlardan.

Kobe Bryant - Basketbolcu

Basketbolun efsane ismi Kobe Bryant, Call of Duty serisi hayranı.

Erbatur Ergenekon - Spor Muhabiri, Gazeteci

TRT ve NTV Spor'dan tanınan Erbatur Ergenekon, yine sporla ilgilenip, sporla konulu oyunları sevenlerden. Ergenekon, FIFA ve Football Manager serilerini oynuyor.

Samuel L. Jackson - Sinema Oyuncusu

Sinemanın emektar isimlerinden biri olan Samuel L. Jackson, GTA ve Call Of Duty oyuncularını seviyor. Bununla beraber, RPG türündeki serilere de ilgisi var.

Henry Cavill - Sinema Oyuncusu

Superman serisinden bilinen Henry Cavill, yine World Of Warcraft hayranları arasında yer alıyor. Bir diğer severek oynadığı yapım ise The Elder Scrolls V: Skyrim.





PAYLAŞ