Unblock Me Oynanış ve inceleme - Haberler - indir.com

Unblock Me Oynanış ve inceleme

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-07 17:50:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : İnceleme

Oyuna giriş yapalım. Mavi bir fon üzerinde karşımıza dört seçenek çıkıyor. İşimize yarayacak kısım olan "play" seçeneğine tıklayalım.

Burada da karşımıza iki mode çıkıyor. Oyun"relax mode" da rahat oynanılıyor. Bu modda herhangi bir süre kısıtlaması karşımıza çıkmıyor.

"Challenge mode" da ise belirli bir sınır var ve her bölümü geçmek için belirli süreler veriliyor. Verilen sürenin aşılması durumunda başarısız sayılıyorsunuz.

Oyundaki amacımız kırmızı renkli bloğu, gösterilen boşluktan geçirmek. Tabi bloğun önündeki engellerin belirli hareketler kazanılması için aşılması gerekli.

Bu da oyunun zorluğunu bir üst seviyeye çıkarıyor. Bazı bölümler içinden çıkılmaz şekilde zor kurgulanmış. Tabi bunun için de para karşılığı ile alınan ve kullanılınca yalnızca bir bölüm için bütün hareketleri gösteren bir sistem kurmuşlar.

Android Unblock Me tarzı oyunlar piyasada oldukça fazla. Tahta yerine araba vesayire şeyler kullanılmış. Fakat mantık olarak hep aynı. Mantıklı düşünerek ve akıllıca yapacağınız hamleler ile tahtayı karşı tarafa geçirmeye çalışıyorsunuz. "Moves" kısmında yaptığınız hamle yazıyor. Bu oyunun üç farklı zorluk derecesi bulunuyor. Başlangıç, İleri Düzey ve Bonus olmak üzere 1200 adet seviyeye sahip. Unblock Me oyununda kimi zaman bir bölümü bir kaç hamle ile geçebilirsiniz fakat bazı bölümler oldukça zor, defalarca kez hamle yapıp nerede yanlış yaptım acaba diyebilirsiniz.

Eğlence ve zeka oyunları kategorisine giren bu oyun severleri tarafından büyük ilgi görüyor.





PAYLAŞ