Ücretsiz Yarış Oyunu: Beach Buggy Racing (Video) - Haberler - indir.com

Ücretsiz Yarış Oyunu: Beach Buggy Racing (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Mobil oyun geliştiricisi Vector Unit tarafından hazırlanan Beach Buggy Racing, herhangi bir ücret ödemeden mobil cihazlarınıza indirebileceğiniz ve kaliteli görsellere sahip bir yarış oyunudur.

Kargaşanın hakim olduğu aksiyon dolu bir dünyada rakipleriniz karşısında sürüş becerilerinizi göstererek, katılacağınız yarışlarda birinci olmak için mücadele edeceğiniz oyunda 7 farklı araçtan dilediğinizi seçebilirsiniz.

Beach Buggy Racing

12 farklı yarış pistinde ister tek başınıza isterseniz rakiplerinizle heyecan dolu yarışlar yapabileceğiniz Beach Buggy Racing'de 6 farklı oyun modundan dilediğinizi seçerek oyuna başlangıç yapabilir, birbirinden farklı özellik ve yeteneklere sahip 9 farklı sürücü seçeneğini bulabilir ve yarışlarda size avantaj sağlaması için kullanabileceğiniz 25'den fazla güç yükseltmesinden faydalanabilirsiniz.

iOS sürümünde iCloud desteği bulunan oyunun Android sürümü ise TV bağlantısı üzerinden bölünmüş ekranda 4 oyuncuya kadar destek veriyor. 3 farklı kontrol şemasına sahip olan oyunda ek olarak kontrolcü desteği de bulunuyor.

Android, iPhone ya da iPad cihazınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Beach Buggy Racing adlı oyunu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan Beach Buggy Racing oynanış videosunu izleyerek, oyun hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Beach Buggy Racing Oynanış Videosu


PAYLAŞ