Ücretsiz Sonsuz Koşu Oyunu: Wonder Cube (Video) - Haberler - indir.com

Ücretsiz Sonsuz Koşu Oyunu: Wonder Cube (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Alice Harikalar Diyarı adlı eserden esinlenilerek hazırlanmış olan Wonder Cube, Android cihazlarınızda eğlenceli zamanlar geçirmenizi sağlayacak ücretsiz bir sonsuz koşu oyunudur.

Fantastik bir dünyaya konuk olacağınız oyunda Alice Harikalar Diyarı'na adım atarak sır ve gizemlerle dolu küp şeklindeki bir dünyayı keşfetmek için mücadele edeceksiniz. Dünyanın etrafını turlayarak, küpte bulunan tüm yüzeyleri ziyaret etmeniz gereken oyunda en yüksek puanı almak temel amacınız olacak.

Wonder Cube

İlerleme esnasında karşınıza çıkan engellerden kurtularak oyuna mümkün olan en uzun süre devam etmenizin de amaçlandığı oyunda salyangozlar, uçurumlar ve engellerden de zıplayarak geçmelisiniz.

Farklı boyutlara da ziyaret gerçekleştirebileceğiniz oyunu çeşitli kamera açılarıyla oynayabilirsiniz. Canlı grafikleri ve bol eğlenceli oynanışıyla dikkatimizi çeken Wonder Cube adlı bu oyunu aşağıdaki bağlantı aracılığıyla Android cihazınıza indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Wonder Cube Tanıtım Videosu


PAYLAŞ