Ücretsiz Reflekse Dayalı Beceri Oyunu: Brain Rush - Haberler - indir.com

Ücretsiz Reflekse Dayalı Beceri Oyunu: Brain Rush

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Canınız sıkıldığında ya da zamanın bir türlü geçmek bilmediği durumlarda eğlenebileceğiniz bir oyun arıyorsanız; Brain Rush tam size göre. El ve beyin koordinasyonu gerektiren yapım oldukça basit tasarlanmış bir bulmaca ve beceri oyunu.

Şık tasarımının yanında dolgun renklerle donatılmış bir arayüze sahip olan oyunda amacımız; ekranın alt tarafında yer alan sembolü, yukarıdan aşağıya doğru düşen sembollerle eşleştirmek.

Brain Rush

Sadece tek bir hakkınızın ve hata yapma şansınızın yüksek olduğu oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Başarılı olduğunuz her eşleştirmeden sonra oynanışın hızlandığı oyunda, hata yapma ihtimalinizde hıza bağlı olarak yükseliyor.

Hata yapmanız durumunda ise sahip olduğunuz tek hak bitiyor. Ancak oyun içerisinde topladığınız her 350 puan için bir eksta can kazanma şansına sahipsiniz. Skorunuzu da ekranın üst kısmında görebiliyorsunuz.

Uzun uzadıya anlatılacak bir oyun olmayan ancak oynadığınızda elinizden bırakamayacağınız Brain Rush'ı aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iOS ya da Windows Phone cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ