Ücretsiz PS4 oyunu Let it Die iki milyon indirmeye ulaştı - Haberler - indir.com

Ücretsiz PS4 oyunu Let it Die iki milyon indirmeye ulaştı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-24 10:20:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Grasshopper Manufacture tarafından geliştirilen ve GungHo Online Entertainment yayıncılığı üstlenilen oyun Let It Die, PS 4 oyuncularına ücretsiz olarak sunulmuştu. Oyun Aralık 2016'da piyasalara sürüldü ve Japonya'da da Şubat 2017'de çıktı. Henüz yeni sayılabilecek oyun, kısa sürede indirilme sayısı anlamında iyi rakamlara ulaştı. Çevrimiçi oyunlardan biri olan Let It Die'da, oyuncular canlı kalabilmek adına ölüm amca olarak bilinen Fin skate boarding grim reaper'ın gözetiminde bir kule ile savaşıyorlar. 2026 yılında geçen oyunda, dünyada tektonik bozukluklar meydana geliyor ve dünya çapında ciddi bir kitle imha ediliyor. Bütün bu olanların sırrı da, savaş açılan kule de.

PS 4'ün sevilerek oynanan ücretsiz oyunu Let It Die'a dair bazı gelişmeler oyunun takipçileriyle ve oyun dünyasıyla paylaşıldı. Verilen bilgilere göre, Let It Die, 2 milyon indirilme sayısına ulaştı. Hayatta kalma ve aksiyon türündeki oyun, Aralık 2016'da oyuncularla buluştu ve sevilen bir oyun olmayı başardı. Ücretsiz olarak indirilebilen oyunun kazancı, oyun içi satışlardan elde ediliyor. Oyunun absürt oynanış tarzı da oyucuların ilgisini çekti ve oyunu oynayan neredeyse herkes oyun hakkında oldukça olumlu yorumlar yaptılar.

PS 4 platformunda, oyuncuların ücretsiz oyun konusunda pek bir seçeneği de bulunmuyor. Platforma gelen oyunlar genellikle ücretli oluyor. Let It Die'ın tercih edilme nedenleri arasında istisna olarak PS 4'te yer alan ücretsiz oyun olması da yer alıyor.





PAYLAŞ