Ücretsiz Online Strateji Oyunu: Battle for the Galaxy (Video) - Haberler - indir.com

Ücretsiz Online Strateji Oyunu: Battle for the Galaxy (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

MMO türünde strateji oyunlarından hoşlanan mobil cihaz sahipleri için geliştirilmiş Battle for the Galaxy adlı oyunda, galaksiye hakim olmaya çalışan bir komutanı kontrol ederek, rakiplerinize karşı mücadele vereceksiniz.

3 boyutlu grafiklere sahip olan oyunda galaksiye hakim olmak için doğru stratejiler belirleyerek rakiplerinizle mücadele etmeniz gerekiyor. Kaynak toplamanın ve kullanımının önemli olduğu oyunda, elde ettiğiniz kaynaklarla askeri birimlerinizi üretebilir, yeni binalar inşa edebilir, silahlarınızı ve savunma sistemlerinizi geliştirebilirsiniz.

Battle for the Galaxy

Son derece heyecanlı bir hakimiyet savaşına girişeceğiniz oyunda diğer oyuncularla ittifak kurarak, daha güçlü ordulara sahip olabileceğiniz gibi rakiplerinizin karşısında üstünlük elde etme şansınızı da yükseltebilirsiniz.

Kendi üssünüzü kurarak başlangıç yapacağınız oyunda ayrıca tek başınıza oynayabileceğiniz 50 farklı görev sizleri bekliyor. Tamamen ücretsiz olarak Android ve iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz Battle for the Galaxy'i aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, oyunla ilgili yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Battle for the Galaxy Tanıtım Videosu


PAYLAŞ