Ücretsiz Mobil Strateji Oyunu: Realm of Empires (Video) - Haberler - indir.com

Ücretsiz Mobil Strateji Oyunu: Realm of Empires (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Yapımcısı tarafından benzer oyunlardan farklı olduğu savunulan Realm of Empires, yüzlerce mobil oyuncu tarafından indirilen ve retro tarzda grafiklere sahip olan ücretsiz bir mobil strateji oyunudur.

Strateji tarzına yenilik katacak özelliklere pek de rastlamadığımız oyunda amacınız; yöneteceğiniz küçük bir köyü büyük bir imparatorluğa dönüştürmeye çalışmak olacak. Sahip olacağınız işçilerle binalar yapacağınız, yenilikleri araştırarak ortaya çıkarmaya çalışacağınız, yeni askerler üreteceğiniz oyunda ayrıca düşmanlara karşı şehrinizi de savunmak için mücadele vereceksiniz.

Realm of Empires

Diğer oyunculara askeri birimlerinizi göndererek saldırı da yapabileceğiniz oyunda, dilerseniz gerçek oyuncularla ittifak oluşturarak daha güçlü hale gelebilirsiniz. Doğru stratejiler belirleyerek ilerleyebileceğiniz oyunda tüm dünyayı fethederek lider olabilirsiniz.

Age of Empires tarzında oynanışa sahip olan strateji oyunu Realm of Empires'ı aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android veya iOS cihazınıza indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Realm of Empires Tanıtım Videosu


PAYLAŞ