Ücretsiz Kule Savunma Oyunu: Epic Dragons (Video) - Haberler - indir.com

Ücretsiz Kule Savunma Oyunu: Epic Dragons (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Hem tasarımı hem de karakterleriyle eğlenceli bir oyun ortamı sunan Epic Dragons, Crescent Moon Games tarafından Android cihazlar için geliştirilmiş ücretsiz bir kule savunma oyunudur.

Ejderhaların dünyasında eğlenceli bir maceraya ortak olacağınız yapımda saldırı altında olan ejderhalarınızı savunmaya çalışacak ve bunun içinde tüm ülkeyi seferber etmek için çaba göstereceksiniz.

Epic Dragons

Meteor yağmuru oluşturmak ve şimşek saldırıları gibi yeteneklere sahip olacağınız oyunda ayrıca kendi oyun bölümlerinizi oluşturabileceğiniz bir de bölüm tasarım seçeneği yer alıyor.

Bu seçenek sayesinde kendi oyun haritanızı oluşturabileceğiniz gibi dünya çapındaki veritabanına bu bölümleri yükleyebilirsiniz. Popüler haritaları indirme şansına da sahip olacağınız yapımda, eğer popüler bir harita tasarlamayı başarırsanız oyun içinde kullanabileceğiniz ekstra ödüller alma şansına sahip oluyorsunuz.

Ejderhaların yol göstericisi olarak sevimli canavarlara çıkış yolu göstermek ve yaşam enerjisi kazandırmak için mücadele edeceğiniz Epic Dragons adlı oyunu aşağıdaki bağlantı aracılığıyla Android cihazınıza indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Epic Dragons Tanıtım Videosu


PAYLAŞ