Ücretsiz İlaç Takip Uygulaması: MedRem - Haberler - indir.com

Ücretsiz İlaç Takip Uygulaması: MedRem

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

ABD başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde kullanılan MedRem, Türkçe dil desteğiyle birlikte ülkemizdeki Android kullanıcılarının da indirmesine sunuldu. Uygulama sayesinde aldığınız ilaçların takibini kolaylıkla yapabilirsiniz.

İlaç takip ve hatırlatma uygulaması olarak geliştirilmiş olan MedRem, kullanmakta olduğunuz herhangi bir ilacı ne zaman, hangi dozda, günde kaç kere ve ne kadar süreyle alacağınız bilgilerini girerek, sizin için ilaçlarınızı takip edebiliyor.

MedRem

İlaçlarınızı almayı unutmamanız için hatırlatıcı özelliğine de sahip olan uygulama ilaç zamanınız geldiğinde, seçtiğiniz alarm tonuna göre hatırlatmalarda bulunabildiği gibi ilaç geçmişinizi de tutabiliyor.

Ayrıca almadığınız ilaçları ''kaçırılan ilaçlar'' sekmesinde gösteren MedRem'de biten ilaçlarınız için ''ilaçlarım'' sekmesinden, tutulan kayıtlara ulaşmanızı da mümkün kılıyor.

Sağlık için teknoloji sloganıyla hayata geçirilen ilaç takip uygulaması MedRem'i aşağıdaki bağlantı aracılığıyla Android cihazınıza indirebilirsiniz. Uygulamanın iOS sürümü ise çok yakında yayınlanacak.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ