Ücretsiz Arkadaşlık Uygulaması Bleenka (Video) - Haberler - indir.com

Ücretsiz Arkadaşlık Uygulaması Bleenka (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Mobil kullanıcıların cihazları üzerinden tüm dünyadaki kullanıcılar ile iletişim kurarak yeni arkadaşlıklar edinebilmelerini sağlayan yeni nesil arkadaşlık uygulaması Bleenka tamamen ücretsizdir.

Son zamanlarda popülerliği yükselen arkadaşlık uygulamalarına farklılık getiren Bleenka, çevrenizde bulunan diğer kullanıcıları görüntüleyerek yeni arkadaşlar edinebilmenizi sağlayan sosyal bir platformdur. Diğer uygulamalardan farklı olarak Bleenka'da beğendiğiniz kullanıcıların sizinle buluşana kadar sizin gerçekte kim olduğunuzu bildirmemesidir.

Bleenka

Uygulama sayesinde tanışmak istediğiniz kişi ya da kişileri bleenk'leyebileceğiniz gibi tanışmak istediğiniz kullanıcının bleenk'inize yanıt vermesinden sonra uygulamanın sizin için belirleyeceği buluşma zamanında belirlenen yere giderek yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Uygulamada bulunan GPS özelliği sizin konumuzu sürekli olarak kontrol edebilmekte ve istenmeyen durumlarla karşılaşmanızı engellemekle beraber arama özelliği sayesinde de belirleyeceğiz kriterlere göre doğru insanlara ulaşmanızı kolaylaştırmaktadır.

Android, iPhone, iPad ve Windows Phone mobil cihazlarınızda ücretsiz olarak kullanarak yeni arkadaşlıklar edinebileceğiniz Bleenka uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir ve uygulama için yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Bleenka Tanıtım Videosu


PAYLAŞ