Ücretsiz Arcade Yarış Oyunu: Touch Racing 2 (Video) - Haberler - indir.com

Ücretsiz Arcade Yarış Oyunu: Touch Racing 2 (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Marvelous Games tarafından arcade tarzında geliştirilmiş Touch Racing 2, mobil cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir yarış oyunudur. Oyunda uzaktan kumandalı arabaları kontrol ederek, birincilik mücadelesi veriyoruz.

Son derece eğlenceli bir yarış oyunu deneyimi vaad eden oyunda iki farklı dokunmatik kontrol şemasının yanı sıra kontrolcü desteği yer alıyor. Touch Racing 2'deki temel amacınız ise; yapay zekanın veya MultiPlayer modunda diğer oyuncuların kontrolündeki kumandalı arabalarla yarışarak birinci olmaya çalışmak.

Touch Racing 2

İzometrik kamera açısından görüşün sağlandığı oyunda görsel anlamda pek bir iddia bulunmuyor. Ancak basit kontrol şemaları sayesinde oyun rahatlıkla oynanabiliyor ve oyun asla oyuncusunu sıkmıyor.

Yayınlandığı günden bu yana 2 milyon indirme sayısıyla başarısını ispatlamış olan Touch Racing 2'de 81 farklı pist, yükseltilebilir araçların yanı sıra çeşitli güçlendirme seçenekleri de yer alıyor.

Tamamen ücretsiz olarak Android veya iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz yarış oyunu Touch Racing 2'yi aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan Touch Racing 2 oynanış videosunu izleyebilirsiniz.




Touch Racing 2 Oynanış Videosu


PAYLAŞ