Uçan araba yolda! - Haberler - indir.com

Uçan araba yolda!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-08 14:45:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Cenevre Otomobil Fuarı, birçok süper otomobil ve tuhaf hayallere ev sahipliği yapıyor ancak Italdesign, Audi ve Airbus arasındaki Pop.Up Next uçan araba konsepti işbirliğinin daha fazlası olduğunu bizlere bildiriyor. Bu çıkan yeni model, Italdesign'ın ve Airbus'un gösteriye getirdiği Pop.Up'un güncellenmiş bir versiyonu, bu sefer modüler uçuşan / sürüş sisteminin Audi markalı bileşenlerini içeriyor.

Audi'nin eklenmesi, akülü elektrikli yerden yürütülen araçlarda uzmanlık ve özerk sürüş gibi bazı otomobil zekalarını getiriyor; Airbus ise quadcopter topunu rafine ederken, tasarım firması ve otomobil üreticisiyle birlikte çalışarak iki koltuğu nasıl daha iyi elden çıkaracağını tasarlıyor. Yerdeki tekerlekler ile gökyüzündeki rotorlar arasında yolcu kapsülü sistemi yer alacak.

 Kapsülün kendisi, yer modülünde ya da hava modülünde daha büyük pillerle birleşen kendi yerleşik pil takımını barındırıyor. Yolcu modülü, girişi ve çıkışı kolaylaştırmak için geniş, neredeyse tam dolu cam kapılı, takviyeli bir kokpite benzer şekilde tasarlanmış.

Tasarım bu teknolojiyi uzun zamandır bekleyenler için heyecan yaratıcı oldu. Tasarım için bazı soru işaretleri de söz konusu. Nasıl ve nerede olacağını çevreleyen birçok sorunu ortadan kaldırması ve çalıştırmak için ne gibi uzmanlığa ihtiyaç duyulacağı gibi bir takım konular söz konusu. Büyük olasılıkla halk kullanımına henüz açılamayacak bir teknoloji. Film setlerinde kullanılmasından öteye geçmesi büyük bir sürpriz olacaktır.

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ