Ubisoft'un Aralık Ayında Vereceği Ücretsiz Oyun Belli Oldu - Haberler - indir.com

Ubisoft'un Aralık Ayında Vereceği Ücretsiz Oyun Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-12-08 16:22:27
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Ubisoft, otuzuncu yılan özel her ay bir ücretsiz oyun yayınlayacağını açıklamış ve yayınlamıştı. Bu yılın bitimiyle son oyun olan Aralık oyunu da, Ubisoft tarafından oyun dünyasıyla paylaşıldı.

Oyun dünyasının büyük isimlerinden birisi olan Ubisoft, tam 7 ay önce otuzuncu yılına özel oyuncularına her ay bir tane ücretsiz oyun sunacağını açıklamıştı. Şirket, sözünde durarak dediğini yaptı ve geçtiğimiz 6 ay boyunca oyuncularına her ay bir ücretsiz oyun sundu. Daha önce sırasıyla, Prince of Persia The Sands of Time, Splinter Cell, Rayman Origins, The Crew, Beyond Good & Evil ve  Far Cry 3: Blood Dragon oyunları ücretsiz olarak oyunculara buluştu. Son ay olan Aralık ayının ücretsiz oyunu da, oyunculara açıklandı.

Ubisoft'un otuzuncu yılı şerefine oyuncularına tanıdığı fırsat, Aralık ayıyla beraber son buluyor. Ubisoft, otuzuncu yılı için oyuncularına 7 ay boyunca her ay bir oyunu ücretsiz olarak sunacağını bildirmişti. Şirket dediğini yaparak 6 ay boyunca oyunculara ücretsiz oyun sunmaya devam etti. Bu yılın bitimine az kalmışken, Aralık ayına ait olan son oyunun adı da paylaşıldı. Ubisoft, son ayda 2012 yılında çıkışını gerçekleştiren yapım Assassin's Creed 3 ile oyuncularını ücretsiz olarak buluşturuyor. Assassin's Creed serisinin en sevilen oyunlarından birisi olan Assassin's Creed 3, farklı oynanış tarzıyla oyuncuların gözde oyunlarından birisi olmayı başarmıştı. Şimdi, 7 Aralık tarihinden sonra, Ubisoft tarafından oyunculara ücretsiz olarak sunuldu. Kasım ayının ücretsiz oyunu Far Cry 3: Blood Dragon'da yeni ücretsiz oyunun 7 Aralık'ta çıkmasıyla beraber son buldu. Bu yılın bitimine kadar, Aralık ayının ücretsiz oyunu Assassin's Creed 3 'ü üm oyuncular kütüphanesine ekleyebilirler.

 





PAYLAŞ