Uber yatırımcısından yepyeni Kripto para: Eco - Haberler - indir.com

Uber yatırımcısından yepyeni Kripto para: Eco

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-05 10:00:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Son zamanların en popüler ulaşım uygulamalarından olan Uber kurucu ortağı Garrett Camp yepyeni bir kripto para yatırımı ile karşımıza çıkacak.

Garrett Camp başlangıç aşaması olarak 1 trilyon token üreteceklerini duyurdu.  Bu üretilen 1 milyon tokenden %50'sini  sisteme kaydolan ilk 1 milyon insana, %20'sini üniversitelere, %10'unu danışmanlara, %10'unu stratejik ortaklara, %10'unu ise kurulacak olan Eco Vakfı'na bağışlayacaklarını da yaptığı açıklamaya ekledi.  Garrett Camp Eco vakfına 1 milyon dolar kadar bağış yapacağını da belirtiyor.

Eco için ICO kullanmayacaklarının altını çizen Camp, yasal sorunlara asla ve asla bulaşmayacaklarını belirtti. Şirketlerinin kara para aklamak gibi bir amacı olmadığını da vurguladı.  Ayrıca hazırlanan veri tabanı Bitcoin'den çok daha farklı olacak bu şekilde siber saldırıların ve dolandırıcılıkların önüne geçilecek.

Eco'nun  1 trilyon kadar üretileceği ilk etapta web sitesi ve mobil uygulaması da oluşturulacak. Bunların yanı sıra bütün uygulamaları içinde de bir adet dijital cüzdan hesabı sunulacak. Her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü bu sistem oldukça güvenli bir kripto para deneyimini kullanıcılarına sunmayı başaracak gibi gözüküyor.

Oldukça farklı planlara imza atan Garrett Camp, Eco sayesinde kripto madenciliği sırasında ortaya çıkan enerji sarfiyatını en aza indirgemeyi hedeflediklerini ve bunun yanı sıra kara para ticareti yapmak için kullanılan bir çok kripto para gibi olmadıklarını söyledi. Tamamen yeni bir şey yapmayı ve bu yeni kripto dünyasını değiştirmeyi hedeflediklerini de vurgulamayı ihmal etmedi.





PAYLAŞ