Twitter'ın Uygulamaları Kontrol Etmesini Nasıl Önleriz? - Haberler - indir.com

Twitter'ın Uygulamaları Kontrol Etmesini Nasıl Önleriz?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Geçtiğimiz günlerde Twitter, daha fazla kişiselleştirilmiş bir deneyim sunma amacıyla mobil cihazlardaki uygulamaları kontrol edeceğini açıklamıştı. Twitter'ın uygulamalarınızı kontrol etmesini önlemek istiyorsanız, bu haberimizi mutlaka okumalısınız.

Twitter aslında; cihazlardaki uygulamaları kontrol etme yöntemiyle daha fazla reklam geliri elde etmenin peşinde. Zira cihazımızda eğer oyun daha fazla ise oyun odağındaki, eğer uygulamalar fazla ise uygulama odağındaki mobil reklamları haber akışında bir gösterecek.

Herhangi bir zorunluluk olmadan tamamen bizim inisiyatifimize bırakılan bu yöntemi Twitter çok yakında hayata geçirecek. Peki bunu önlemenin bir yolu var mı? Tabii ki VAR!

Aşağıda gösterdiğimiz yolları uygulayarak, Twitter'ın cihazınızda bulunan uygulamaları takip etmesini önleyebilirsiniz.

Android kullanıcılarının izlemesi gerek yol;

1- Twitter Android uygulamasına girerek, sağ üst köşede bulunan üç noktalı butona tıklayın,

2- Buradan ''Ayarlar'' sekmesine girin,

3- İzinlerini değiştirmek istediğiniz hesabı seçin,

4- ''Gizlilik'' menüsü altında bulunan ''Twitter'ın Uygulamalarımı Ayarlamasına İzin Ver'' sekmesini kapatın. (Henüz devreye alınmadı)

Twitter Gizlilik

iOS kullanıcılarının izlemesi gereken yol;

1- Twitter iOS uygulamasına giriş yapın ve sağ alt köşede bulunan ''Ben'' sekmesini seçerek buradaki ''dişli'' simgesine tıklayın,

2- Buradan ''Ayarlar'' sekmesine geçiş yapın,

3- İzinleri değiştirmek istediğiniz Twitter hesabınızı seçin,

4- Gizlilik menüsü altında bulunan ''Twitter'ın Uygulamalarımı Ayarlamasına İzin Ver'' sekmesini kapatın. (Henüz devreye alınmadı)

Twitter Gizliik

Henüz devreye alınmayan bu yöntemin Twitter uygulamasına gelecek olan ilk güncellemeyle birlikte devreye alınacağını tahmin ediyoruz. İşte o zaman sizler için hazırladığımız bu rehberi kullanarak ''Twitter'ın Uygulamalarımı Ayarlamasına İzin Ver'' seçeneğinin menüye yerleşip yerleşmediğini kontrol edebilirsiniz.

Twitter mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ