Twitter'dan iPhone Kullanıcılarını Sevindirecek Güncelleme - Haberler - indir.com

Twitter'dan iPhone Kullanıcılarını Sevindirecek Güncelleme

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-20 09:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Uygulama

Popüler sosyal medya uygulamalarının başında yer alan Twitter, hafıza sıkıntısı yaşayan iPhone kullanıcıları sevindirecek bir güncelleme ile kullanıcıların karşısına geliyor. Özellikle iPhone cihazlarının dahili depolama alanı yüksek olan modelleri fiyat anlamında bir hayli pahalı olduğundan kullanıcılar 16 GB gibi versiyonları tercih ediyorlar. Bu noktada depolama alanı sıkıntısı yaşayan iPhone kullanıcılara çözüm niteliğinde bir Twitter güncellemesi geliyor. Bu noktada Twitter üzerinden paylaşılan bir görsel yada video içeriği her paylaşımda ön belleğe medya içeriği atarak hafızayı doldurmaya başlıyor.

Medya paylaşımlarının ön bellek dosyaları yüzünden dolan hafızayı temizlemek için sürekli bir şeyleri silmek gerekliliği ortaya çıkıyor. Temizleme işlemi yapılmaz ise herhangi bir uygulama indirilemiyor yada fotoğraf çekilemiyor. Bu noktada kullanıcıların büyük sıkıntısı olan ön bellek dosyalarına Twitter tarafından bir çözüm geliştirildi. Öyle ki dahili hafızası 16 GB olan iPhone kullanıcıları hafıza kartı takamadıklarından da dolayı bu sorun ile baş başa kalıyorlar. Android tarafında ise çoğu zaman microSD kart girişine sahip modeller olduğundan böyle bir sorun ortaya çıkmıyor.

Twitter 6.7.31 versiyon isimli güncellemesiyle beraber iPhone kullanıcılarının bu soruna bir çözüm getiriliyor. Güncelleme sonrasında Twitter uygulamasının ayarlar bölümüne girerek burada önbelleğe alınmış olan içerikleri hızlı bir şekilde silmek mümkün oluyor. Bu noktada Twitter'da dolaşırken görsellerden ve çerez dosyalardan dolayı cihazın hafızasının dolmasınında önüne geçilmiş oluyor. Bu noktada Ayarlar bölümüne girerek oradan medya depolama seçeneği adı altındaki önbelleği temizleme işlemini gerçekleştirmek yeterli olacaktır. App Store üzerinden bu yeni iOS Twitter güncellemesini yüklemeyi unutmayın.





PAYLAŞ