Twitter'dan Çağa Ayak Uyduran Dev Hamle - Haberler - indir.com

Twitter'dan Çağa Ayak Uyduran Dev Hamle

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-10-19 11:30:37
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler sosyal medya platformlarından birisi olan Twitter, bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde  140 olan karakter sınırını 280'e çıkartması ile beraber gündeme gelmişti. Şimdi ise Twitter yeniliklerini kesmiyor ve her yeni bir güncelleme ile beraber platformuna işlevsel özellikler kazandırmaya devam ediyor. Şimdi ise bu yeni özellik ile beraber kullanıcıların işleri bir hayli kolaylaşacağa benziyor. Twitter'da ilginç bir içeriğe rastladığınız zaman onu kaybetmemek için herhangi bir kaydetme seçeneği yer almıyor. Bu içeriğe sonrasında tekrar ulaşmak için o tweeti beğenmeniz veya retweet yapmanız gerekiyor.

Ancak bu tam anlamıyla bir çözüm olmadığı için ve özellikle kullanıcıların istemediği halde tweete bir etkileşim kazandırması oldukça kötü bir durum oluyor. Ancak Twitter nihayet bu eksiğini anlamış olacak ki, internet tarayıcılarında yer alan yer imleri gibi bir kayıt etme özelliğini yakın zamanda platformuna sunacak. Twitter tarafından yapılan açıklama ile artık istenilen tweeti daha sonra ulaşmak için kaydetmek mümkün olacak ve kayıt edilen içerikler herkese açık olmayarak gizlilik sağlanmış olacak. Bu içerikleri kullanıcı sadece kendisi görebilecek ve bu sayede rahatlıkla içerik kaydedebileceksiniz.

Buna benzer bir özelliğin Instagram platformuna bir süre önce eklendiğini biliyoruz. Bu sayede ekran görüntüsü almaya gerek kalmadan kaybetmek istemediğiniz içerikleri artık kolay bir şekilde kayıt edebileceksiniz. Twitter'ın bu yeni özelliğinin ise yakın zamanda hem web hemde mobil platform üzerinde tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.





PAYLAŞ