Twitter'da Sticker Dönemi - Haberler - indir.com

Twitter'da Sticker Dönemi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-06-28 13:28:17
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Gelişimle belli başlı olan ve üye sayısı ile ilgi çeken sosyal paylaşım siteleri arasında, Twitter ve ayrıcalıklı yerini çok iyi gözlemlemek gerek. Platformundaki 140 karakter sınırını esneten sosyal paylaşım sitesi, özellikle kullanıcılarına 140 saniyelik videoları paylaşma imkânı sunmuştu. Sınırlarla tanınan fakat pek çok uygulamasıyla kullanıcı sayısını giderek artıran Twitter, yine önemli bir yenilik peşinde. Sosyal paylaşımın sürekli olarak yeni teknolojilerle desteklenmesi, tüm kullanıcılar açısından etkileyici bir sonuç ortaya koyuyor.

Kullanıcıların kullandığı karelere sticker ekleme fırsatı, bu yeni ve özel teknoloji ile bütünleşip sosyal paylaşım sitesi ve çalışmalarını çok daha verimli bir noktaya taşıyor. Çok fazla insana hizmet eden, aynı zamanda iletişim konusunda çığır açan uygulamalarıyla dikkat çeken Twitter, her dönemde taraflı tarafsız herkesin sevgisini kazanmaya devam ediyor. İletişim ve yeni bir boyut getiren internet ve sosyal platformlar, modern uygulamalarla beraber çok sayıda insanın dikkatini çekmeye devam ediyor. Önümüzdeki günlerde iOS ve Android uygulamalara sunulacak bu yeni imkânlar, teknoloji takibi yapan herkes için çok ideal fırsatlar oluşturmaya devam edecek. Her dönemde bir adım önde olmayı planlayan popüler ve gelişen Mikro blog devi, bu yeni özellikle beraber kullanıcılarının memnuniyetini kazanacak. Paylaşılan fotoğraflara renk katacak, aynı zamanda ilgi çekici özelliği ile etiketleri hizmetinize sunacak olan Twitter, yenilikler platformu olmaya devam ediyor.

Herhangi bir sticker seçip, dilediğiniz fotoğraf üzerine uygulama yapmak tamamen kullanıcıların elinde. Fotoğrafların sticker göre kategorize edilmesi, burada apayrı bir fırsat ve ayrıcalık sunuyor. Böylelikle paylaşımlarınızı veya fotoğraflarınızı belli bir düzenle sıralama imkânı bulabilirsiniz. Birbirlerinden etkilenen, yaptıkları yeniliklerle sürekli çıtayı yükselten çok sayıda sosyal paylaşım sitesi, taraflı tarafsız, kullanan kullanmayan, herkesin ilgisini çekmeye devam ediyor. Facebook, Youtube ve Instagram gibi çok yaygın olan kullanım unsurları, Twitter ?la birlikte gerçekten muazzam bir rekabet ortamının yansıtıyor. Bu son dönemlerin moda sisteminde Twitter hashtag sistemi sticker mantığı ile çalışıp, bu platformdaki paylaşımları çok daha renkli bir noktaya taşıyacak.

 





PAYLAŞ