Twitter'a Uygulamaları Direkt Yükleme Özelliği Geliyor - Haberler - indir.com

Twitter'a Uygulamaları Direkt Yükleme Özelliği Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Mobil platformlarda yer alan uygulamalarını sürekli olarak güncelleyen Twitter, kullanıcıların reklamlarda bulunan uygulamaları cihazlarına direkt olarak yükleyebilmelerini sağlayacak yeni bir özellik üzerinde çalışıyor.

Twitter'ın mobil uygulamalarında yer alan 'Sponsorlu Reklamlar' alanındaki uygulamaları kullanıcılar artık doğrudan yine Twitter uygulaması üzerinden cihazlarına yükleyebilecekler.

Twitter direkt uygulama yükleme

Sponsorlu reklamlar'dan uygulama indirmek isteyen kullanıcılar daha önceleri tıkladıkları reklam linki aracılığıyla yüklemek istedikleri uygulamanın App Store ya da Google Play Store sayfasına yönlendiriliyorlardı. Son derece zahmetli olan bu yol yerine Twitter, uygulamaların direkt yüklenmesi için tıkla-indir özelliğini aktif edecek.

Bu yeni özellik sayesinde de kullanıcılar reklamlarda çıkan beğendikleri uygulamaları direkt olarak cihazlarına indirebilecekler. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan uygulama güncellemesiyle tüm mobil kullanıcılara sunulacak olan bu özellikle beraber Twitter, beğenilen uygulamalara daha hızlı bir şekilde ulaşılmasını amaçlıyor.

Twitter'ın mobil cihazlar için geliştirilmiş olan uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ