Twitter'a Ücretli Üyelik Sistemi Geliyor - Haberler - indir.com

Twitter'a Ücretli Üyelik Sistemi Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-24 17:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Piyasada bulunan sosyal medya uygulamaları ücretsiz bir şekilde kullanılabiliyor. Yoğun kullanıcı rakamları ile zirvede bulunan Facebook'un arkasından Instagram ve Twitter gibi bilinen sosyal medya siteleri geliyor. Çoğu sosyal medya mecrası gibi Twitter'da ücretsiz bir şekilde kullanılabiliyor. Bir Twitter hesabı açılarak platformun tüm özelliklerinden herhangi bir ücrete gerek kalmadan yararlanılabiliyor. Ancak son zamanlarda istatistiksel olarak iyi günler geçirmeyen Twitter, ücretli bir üyelik sistemini kullanmaya hazırlanıyor. Bu sayede Twitter ek gelirler sağlıyarak sponsorlu gönderiler haricinde başka bir gelir kapısı daha oluşturulmuş olacak.

Ayrıca bu ücretli Twitter sistemi bir iddialardan ibaret olmayıp, geçtiğimiz günlerde düzenlenen hissedarlar toplantısında Jack Dorsey, Twitter'ın ücretli bir versiyonunun geleceğini açıklamıştı. Bir süredir bu konu hakkında düşünüldüğünün ifadesini yapan Dorsey, önümüzdeki zamanlarda bunlara benzer bir üyelik sisteminin kullanılabileceğini belirtti. Bir süredir de internet ortamına düşen Twitter hakkındaki haberler sonrasında yakın zamanda Twitter'a ücretli üyelik sisteminin geleceğini söyleyebiliriz.

Twitter'ın Premium üyelik sistemi ile beraber ücretsiz üyelerden farklı olarak bazı ek özelliklerinde sunulması bekleniyor. Reklamların kaldırılması bunların arasında bulunurken, Twitter'ı düzenli bir şekilde kullanan kullanıcıların ise bu tür ek özelliklere sahip ücretli Premium versiyonlarını kullanmaları bekleniyor. Şuan için Twitter cephesinden yeni ücretli sistemi hakkında herhangi bir duyuru yapılmamışken, kullanıcılarıdan ve hissedarlardan gelecek olan geri bildirimler ile sistemin yakın zamanda hayata geçmesi bekleniyor. Bakalım Twitter'ın bu ücretli üyelik sistemi, sosyal medya platformları arasındaki rekabette ne gibi farklılık yaratacak göreceğiz.





PAYLAŞ