Twitter Yeni Fotoğraf ve Video Düzenleme Araçlarını Deniyor - Haberler - indir.com

Twitter Yeni Fotoğraf ve Video Düzenleme Araçlarını Deniyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-08-31 20:00:00
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Donanım

Twitter yakın zamanda kullanıcılarına yeni fotoğraf ve video düzenleme araçları sunmayı planlıyor. Twitter'ın yeni düzenleme araçları, MTV Video Müzik Ödülleri sırasında yapılan paylaşımlarda ortaya çıktı.

Twitter'ın yeni düzenleme araçları, Amerikanın ünlü sanatçıları Taylor Swift ve Pharrell Williams'ın MTV Video Müzik Ödülleri sırasında yaptıkları paylaşımlarından sonra ortaya çıktı.

Araçların ayrı bir uygulama mı yoksa Twitter'ın mobil uygulamasına gelecek olan bir güncelleme mi olduğu henüz belli değil. Ancak kesin olan şey ise bu araç sayesinde fotoğraf ve kısa videoların üzerine sticker tarzında görseller yapıştırılabiliyor ve yazı yazılabiliyor.

Yeni ortaya çıkan fotoğraf ve video düzenleme araçları, Twitter'ın fotoğraf ve video alanına ağırlık vereceğini gösteriyor. Son dönemde insanların emoji ve sticker'lara olan ilgisine kayıtsız kalmak istemeyen Twitter yetkilileri görsel düzenleme araçlarıyla daha çok kullanıcı çekme peşinde diyebiliriz.

En büyük rakipleri Facebook ve Instagram'dan görsel ögeler açısından geride olan Twitter, bu dezavantajını fotoğraf ve videoların üzerine yeni görsel ögeler ekleme özellikleri getirerek kapatmak istiyor.

Facebook ve Instagram'daki fotoğraf paylaşım sayısının Twitter'dan kat kat fazla olduğunu düşünürsek Twitter'ın böyle bir yenilik yapması gerekiyor. Şu an için sadece Taylor Swift'in paylaşımlarından anlaşılan bu yeni özelliği önümüzdeki günlerde Twitter resmi olarak açıklayabilir.





PAYLAŞ