Twitter Yeni Ana Sayfa Tasarımına Geçiş Yaptı - Haberler - indir.com

Twitter Yeni Ana Sayfa Tasarımına Geçiş Yaptı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-07-01 14:00:02
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Sosyal Medya

Twitter, Kullanıcılar tarafından gelen istekler doğrultusunda yenilikler yapmaya devam ediyor. Sosyal ağ ilk olarak geçtiğimiz Nisan ayında ABD'deki kullanıcılar için hayata geçirdiği yenilenmiş ana sayfasını kademe kademe tüm hesap sahiplerine ulaştırıyor.

Üzerine yeni özellikler eklenerek geliştirilen ana sayfa güncellemesini devreye alan Twitter, kolay kullanım deneyimi sunan yeniliği bugün tüm ülkelerdeki kullanıcılar için yayınladı. 

Twitter Yeni Anasayfa

Arayüzün adeta haber sitesiymiş havasında geliştirildiği tasarımda kullanıcılar Twitter'e giriş yapmadan bile haber, müzik, eğlence, yaşam ve spor gibi belli başlı kategorilerde atılan popüler tweetlerden haberdar olabilecekler.

Ayrıca her bir kategoriyi de belirli konu başlıklarına bölerek çok daha kullanışlı bir yapıya ulaşan anasayfada istediğiniz konu ile ilgili haberleri ve atılan tweetleri yine bu bölümleri tıklayarak ulaşabileceksiniz. 

Twitter

Görsel ve GIF animasyonlar odaklı yapısıyla ince ve hoş bir görünüme sahip, oldukça ferah bir tasarımla karşımıza çıkan Twitter, giriş yapmadan ziyaret eden 125 milyon kullanıcı sayısını son güncellemesi ile daha da yükselteceğini açıkladı.

Twitter'ın yeni anasayfa tasarımını görmek için buraya tıklayabilirsiniz.





PAYLAŞ