Twitter Ücretli mi Olacak? - Haberler - indir.com

Twitter Ücretli mi Olacak?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-28 13:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Sosyal medya uygulamaları çeşitli alanlarda yaptıkları çalışmalar ile aktif kullanıcıların para kazanma yollarını araştırıyorlar. Bu sayede hem etkileşimler artacak hemde kullanıcı yoğunlu dahada artacaktır. Bu noktada Twitter, kullanıcıların para kazanması için çeşitli yollarda araştırmalar gerçekleştiriyor. Özellikle birçok ünlü tarafından tercih edilen sosyal medya devi Twitter, yeni para kazanma hizmeti ile beraber önemli değişikliklere gidebilir. Bu noktada Profesyonel kullanıcılara yönelik Premium bir sürümünü önümüzdeki zamanlarda piyasaya sürebilir. Hali hazırda ücretsiz olan Twitter bu yeni Premium sürümü ile ücretli mi olacak'

Yeni bir servisi sunması iddia edilen Twitter, Twitterdeck ile aylık abonelik imkanını kullanıcılara sunacak. Ayda 20 dolarlık bir ücret ile Twitterdeck araçlarından faydalanabileceksiniz. Ücretli bir sürüm olması beklenen Premium versiyonun şirket tarafından belirtildiğine göre Twitterdeck'in ücretli bir sürümü gibi düşünebiliriz. Bu yeni atılım ile rakip sosyal medya uygulamalarından bir farklılık yapmış olacak ve bu konudaki kullanıcıların tepkisi nasıl olacak henüz bilinmiyor. Twitter'da Facebook ve Instagram gibi reklamcılık ile hanesinde para kazanmak istiyor.

Bu Twitterdeck sistemi ile beraber kullanıcılar birden fazla hesap kontolünü kolay bir şekilde yapabilecek ve gruplar için listeler hazırlama, tweetleri düzenleme gibi birçok seçenek Premium kullanıcılara sunulacak. Özellikle marka ve şirketlerin bir hayli işine yarayacak olan bu durum kullanıcılar için ne gibi artılar getirecek yakın zamanda göreceğiz. Sosyal medya uzmanlarının ise bu uygulama ile büyük bir yardım kaynağı olacak gibi duruyor.

Bakalım Twitter'ın bu yeni Premium aracı ne gibi faydaları olacak ve kullanıcılar bu konu hakkında ne kadar olumlu olacaklar göreceğiz.





PAYLAŞ