Twitter Reklamları Mobil Cihazlardan Yönetilebilecek! - Haberler - indir.com

Twitter Reklamları Mobil Cihazlardan Yönetilebilecek!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-07-06 21:17:40
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz Şubat ayında küçük ve orta ölçekli işletmelerin kendi reklamlarını vermelerine olanak sunan "Quick Promote" programını aktif eden Twitter, kullanıcıların reklam kampanyalarını izlemelerine olanak tanıyan yeni 'mobil reklam yöneticisi'ni duyurdu.

Twitter reklamverenleri bu mobil araç sayesinde kampanya performansı izleme ve bütçe kontrolü, kampanya optimizasyonu ve bildirimleri yanıtlama gibi işlevleri yerine getirmelerine imkan tanıyor. Bu araçla birlikte birlikte artık geçerli kampanyaları veya geçmiş kampanyaları doğrudan mobil cihaz üzerinden gözden geçirebiliyoruz.

Manage Twitter Ads

Bütçe kontrolü, hedeflenen kullanıcı sayısı, hedeflenen kullanıcı sayısına göre gösterim oranı ve maliyetler hakkında da bilgi almamıza imkan tanıyan reklam yöneticisi, kampanyaları mobil cihazdan optimize etmemize de olanak sunuyor. Kampanya uzatma, kampanya için tahsis edilen bütçeyi yeniden ayarlama, kampanya duraklatma ya da aracı ile kampanyaları devam ettirme gibi ayarlamalar da bu özellikle birlikte sağlanıyor.

Manage Twitter Ads

Ayrıca bu araç kampanyamızı esas alan bildirimlere yanıt vermemizi de sağlıyor. Örneğin; kampanya bütçemizin bitmek üzere olduğunu bildiren bir e-posta aldığımızda basitçe kampanyamızı yeniden canlandırmak için gelen e-postadaki bağlantıya tıklayarak, hızlı ve kolay bir şekilde kampanyaya bütçe ekleyebiliyoruz.

Peki; Twitter Mobil Reklam Yöneticisi Nasıl Kullanılır?

Temel olarak Twitter'ın mobil reklam yöneticisi, laptop ya da masaüstü bilgisayarınız üzerinden kampanya oluşturduktan sonra kullanılmak üzere tasarlanmış. Twitter reklam hesabı olan her kullanıcının faydalanabileceği 'Mobil Reklam Yöneticisi'ne Twitter uygulaması üzerinden erişebiliyoruz.

Reklam aracına ulaşmak isteyen iPhone 6 kullanıcıları; mobil uygulama üzerinden Profil > Reklam simgesi, iPhone 5 veya daha önceki model cihaz kullanıcıları Profil > dişli simgesi, Android kullanıcıları ise Ayarlar > Reklamlar ya da Grafik ikonu > Profil yolunu izleyerek erişebilecekler.

Şimdilik test aşamasında olan ve küresel olarak kullanıma açılmayan 'Twitter Mobil Reklam Yöneticisi' Twitter'ın iOS ve Android uygulamalarında kullanıma sunulacak.





PAYLAŞ