Twitter onaylanmış profil nasıl yapılır? - Haberler - indir.com

Twitter onaylanmış profil nasıl yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-10-25 10:20:58
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Nasıl Yapılır?

Daha önceden Twitter'ın kullanıma sunduğu hesap rozetlerinin sınırlı sayıda olması kullanıcıların tepki vermesine neden olmuştu. Yeni bir kararla bu rozetlerin daha fazla kişiye dağıtılacağı açıklandı.

Twitter geçtiğimiz zamanlarda kullanıcılarına hesap rozetleri sunarak, kullanıcılarının hesaplarını güvence altına almalarını sağlamıştı. Fakat bu uygulamasında sınırlı sayıda hesap rozeti sunması, tepki almasına neden olmuştu. Kısıtlı sayıda sağlamış olduğu bu hesap rozetlerini spor, siyaset, magazin, basın vb. mecralardan tanınmış kişilere, ünlü markaların kullanımına açmıştı. Bu durum diğer kullanıcılar tarafından tepki verilmesine yol açınca, Twitter onaylanmış profil rozetlerinin şimdi daha fazla kullanıcıya ulaşabileceği yönünde açıklamada bulundu.

Twitter, daha önce sunduğu hesap rozetlerini belli kullanıcıların kullanımına açmıştı. Bunun üzerine kullanıcılardan gelen tepkiler, Twitter'ın hesap rozetlerini daha fazla kullanıcı için açmasını sağladı. Twitter hesap rozetlerini ilk olarak 2009 yılında kullanıcılarına sunmuştu. 2009 yılından bugüne bakıldığında, onaylanan profil sayısının 187 bin olduğu görüldü. Twitter'ın yeniden hesap doğrulama işlemini aktifleştirmesinin üzerine, hesaplarını doğrulatmak isteyenlerin izlemesi gereken yol şu şekilde;

1.İlk adımınızda doğrulama paneline, onaylanmak istenen kullanıcı adınızı yazmalısınız.

2.Bir sonraki adımda, telefon numarası, e-posta adresi ve eksiksiz olarak profil bilgilerinin girilmesi gerekiyor.

3.Bu adımda Twitter kullanıcılarının profil bağlantılarının en az iki web sitesinde yer alması gerekiyor. Bunun beraberinde Twitter hesabınızı neden onaylatmak istediğinize dair açıklama eklemelisiniz.

4.Son aşama olan dördüncü aşamada yapılacak olan şey, pasaport, ehliyet, nüfus cüzdanı gibi fotoğraflı kimlik belgelerini eklemek oluyor. Bunları da ekledikten sonra herhangi bir problem görülmezse, hesabınız doğrulanıyor.

 

 





PAYLAŞ