Twich Yayıncılarına Ücretsiz Lisanslı Oyun Verilecek!  - Haberler - indir.com

Twich Yayıncılarına Ücretsiz Lisanslı Oyun Verilecek!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-22 23:36:56
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Müşteri ve kullanıcı kitlesini genişletmek isteyen online yayın portalı Twich Prime üyelerine ücretsiz oyun veriyor. Twich üzerinden genelde E-Spor yayınları ve Kişisel Oyununu oynerken başkasınında görmesini sağlamak için oyuncular yayın yapıyor. Perşembe günü Superhot ve Oxenfree oyunlarını ücretsiz sunacak.Twich, 1 Nisandan itibaren ise Tales from the Borderlands ve SteamWorld Dig 2 kullanıcılarla buluşacak. Proje şimdilik 8 farklı oyun için planıyor.İlgi görmesi halinde devamlılığı sürecek.

Twich Prime Nedir? 

Twitch üzerindeki premium bir deneyimdir. Amazon Prime ve Prime Video paketinin devamıdır. Twitch Prime; oyunlar ve oyun içi içerikler, de reklam görüntülenmeden yayın yapma olanağı sunuyor. Abone Olmak İçin Twich Resmi Web Sayfasındaki Adımları Takip Ediniz. 

Eğer bu ücreti ödemek istemiyorsanız Youtube aracılığı ile de ekran paylaşımınızı kanalınızda yapabilirsiniz bunun için gerekli birkaç programı Ücretsiz / Lisanslı alabilirsiniz ancak Lisanslı ürün herzaman iyidir. Herhangi bir sorun yaşamanız durumunda Ücretsiz teknik Destek alabilirsiniz. Önerdiğim Programlar Aşağıda Yer Almaktadır

1. Wirecast

Bu yazılım sayesinde Youtube aracılığı ile canlı yayın yapabilirsiniz. Oyun aralarına Reklam ekleyebilirsiniz. İndirmek İçin Aşağıdaki Bağlantıya Tıklayınız. Uygulamayı lisanslı satın alırsanız eğer Teknik Destek Daha rahat alabilirsiniz. Eğer Profesyonel bir yayın yapmak istiyorsanız Lisanslı / Ücretli sürüm kullanmanız daha sağlıklı olacaktır. Uygulamanın Mac/Windows Sürümü bulunmaktadır Macintosh Bilgisayarınızda bile gayet sağlıklı çalışabilir. Ancak Ssd kurulum yaparsanız daha hızlı ve kararlı çalışacaktır. 

 

 

 

 





PAYLAŞ