TWD A New Frontier Türkçe oldu! - Haberler - indir.com

TWD A New Frontier Türkçe oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-04 11:22:46
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Telltale Games'in tarafından geliştirilen ve en önemli oyunlarından birisi olan The Walking Dead: The Game'in üçüncü sezonu The Walking Dead: A New Frontier olarak oyuncularla buluşmuştu. The Walking Dead: A New Frontier'ın ilk iki bölümü, geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülerek oyunculara sunuldu. Oyuncular bu sezonda da, Clementine'ın maceralarına devam edecekler. Bu kez oyunculara eşlik edecek olan yeni karakter Javier Garcia olacak. Bu nedenle oyuncular, seride ilk kez iki karakter yönetmiş olacaklar.

Telltale Games'in, en önemli oyunlarından biri olarak bilinen The Walking Dead, The Walking Dead: A New Frontier'ın Türkçe yaması oyuncularla paylaşıldı. Geçtiğimiz sezon içerisinde oyunun ilk iki bölümü oyunculara sunulmuştu. Şimdi Türkçe yamasıyla beraber, oyunda aynı zamanda bir ilk de gerçekleşti. Bu seride oyuncular ilk kez iki karakteri bir arada yönetecekler. Bu açıdan oyun, oyun tutkunlarında da nasıl olacağına dair merak uyandırıyor. Türkçe yamayla da oynanacak olması merakları arttırıyor. Türkçe yamayla beraber, oyunun ilk bölümü, menü, senaryo ve etkileşimler, tamamen Türkçe oldu. Oyunun Tükrçe yaması da Bağımsız Oyun Çeviri adlı bir blog sitesinde yayınlandı.

Oyunun ilk bölümü şu an Türkçe olarak oynanabilmekte. İkinci bölümün Türkçe yamasının da en kısa sürede yayınlanacağı söylendi. Oyunun ücreti ise 39 TL olarak paylaşıldı.





PAYLAŞ