TutumluAnne.com 2 Milyon Dolar Değerlemeyle Yatırım Aldı - Haberler - indir.com

TutumluAnne.com 2 Milyon Dolar Değerlemeyle Yatırım Aldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-05 15:42:19
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Türkiye'nin tek kadın odaklı yatırım platformu Arya Kadın Yatırım Platformu, Türkiye'nin tek kadın odaklı yatırım platformudur. Tutumluanne.com, ikinci el çocuk ürünlerini alıp satmak isteyenlerin güvenli bir ortamda buluştuğu yerdir. Türkiye'deki ilk oluşturulmuş pazar yeridir. Her şeye hitap eden bu büyük online pazar platformu annelerden oluşan etkileşimi yüksek bir topluluk oluşturdu. Ürünler ön elemeden geçirildikten sonra Tutumluanne.com, kullanıcıları doğru fiyatlama ve listeleme gibi konularda yönlendirmektedir. Yaklaşık 200.000 kullanıcısı olan Tutumluanne.com, aylık olarak yaklaşık 900.000 tıklama almaktadır.

Türkiye'nin tek kadın odaklı yatırım platformu

Arya Kadın Yatırım Platformu Kurucusu olan Ahu Büyükkuşoğlu Serter "Tutumluanne.com, sadece ikinci el çocuk eşyalarının satıldığı bir pazar değil, aynı zamanda tüm anneleri bilinçli tüketim konusunda bilgilendirmek amacıyla oluşturulmuştur. Bunun yanında, yatırım konusunda en önemli faktör Özden Pusat'ın işine bağımlılığı, inancı ve mücadeleci tavrı oldu.

2017 yılında 6 haftalık yatırıma hazırlık hızlandırma programı ARPC'de finale kalan Tutumluanne.com kurucusu Özden Pusat, Arya Retreat sonrası yatırım aldı. Aldıkları yatırım sonucunda açıklama yapan Pusat, ikinci el pazarının Türkiye'de hala potansiyelin çok altında olduğunu, ancak bilinçlenen kişilerin ardından pazarın canlanmaya başlayacağını söyledi. Gelecekte, alıcı ve satıcı buluşturan pazar yerlerinin Tutumluanne.com gibi odaklanmış ve aracılık hizmetlerinde katma değer yaratan gelişmiş pazar yerlerinin pastadan pay almak için rekabet edeceğini belirtti.

Arya Kadın Platformu Hakkında

Arya, Türkiye'nin ilk kadın odaklı yatırım platformudur. Türkiye'deki kadın girişimciliği ve yatırımcılığı aktif hale getirmek amacıyla kurulmuştur. Arya, melek yatırıcımları vasıtasıyla 2013'den itibaren 2 milyonun üzerinde yatırım yaptı.





PAYLAŞ