Türkiye'nin ilk Front-end Konferansı Yarın Başlıyor! - Haberler - indir.com

Türkiye'nin ilk Front-end Konferansı Yarın Başlıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-06-19 14:49:16
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

HTML Magazin ekibi tarafından organize edilen ve Türkiye'nin ilk Front-End konferansı olma özelliğini taşıyan The Frontiers:Mini yarın başlıyor. Bahçeşehir Üniversitesi'nde gerçekleşecek olan etkinlikte arayüz tasarım ve geliştirme konusunda uzman konuşmacılar yer alacak.

Front-end dünyasının kapılarını aralayacak ve bu alandaki profesyonellerin kullandıkları teknolojileri, deneyimleri ile gelecek öngörülerini katılımcılar ile paylaşacakları etkinlikte Modern arayüz geliştirme teknikleri, Nodejs, Google Closure, CSS3 Layout, UI Kitleri, Design Patternler, web tabanlı işletim sistemleri, tasarım yaklaşımları ve web'in nereye gittiği gibi konular ele alınacak.

Kayıtların sabah 08:50 - 09:50 saatleri arasında alınacağı Front-end Konferansı'nda sosyal medya paylaşımları #thefrontiers hashtag'iyle yapılacak. Ayrıca sabah kayıtlarını tamamlayan ilk 150 katılımcı konferans hediye çantasının yanı sıra 'Mobil Geliştiricinin Galaksi Rehberi' isimli kitabı da hediye olarak alacaklar.

Sitemiz indir.com'un Medya Sponsoru olduğu The Frontiers: Mini konferans programına buraya, konuşmacılar hakkında bilgi sahibi olmak için buraya ve katılımcı kaydınızı oluşturmak için de buraya tıklayabilirsiniz.





PAYLAŞ