Türkiye'deki en pahalı akıllı telefonlar - Haberler - indir.com

Türkiye'deki en pahalı akıllı telefonlar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-10-26 13:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefonların ilk çıktığı günden bu yana, teknoloji dünyasına yüzbinlerce telefon dahi oldu. Oldukça fazla sayıda bulunan akıllı telefonlardan bazıları, sahip oldukları teknik özellikleriyle ve tasarımlarıyla diğer telefonlardan kendilerini sıyırmayı başardı. Tabi bu durum, bu akıllı telefonların fiyatlarının da ona göre biçilmesini sağladı. Bu sektöre birbiriyle yarışan ilk isim herkesin tahmin edebileceği üzere Samsung ve Apple. Daha birçok marka akıllı telefon üretse de, sektörün ekonomisini belirleyen markalar genellikle bu iki isim oluyor. Ülkemizde satışı gerçekleştirilen akıllı telefonlara bakıldığında, en pahalı 5 akıllı telefon ve fiyatları şu şekilde oldu;

5-Galaxy S8, iPhone 8 ve iPhone 7 Plus

Listenin son sırasında, Galaxy S8, iPhone 8 ve iPhone 7 Plus yer alıyor. Galaxy S8 ve iPhone 7 Plus'ın ülkemizdeki satış fiyatları, 3 bin 99 TL olarak biliniyor. iPhone 8 ise 4 bin 199 TL'den başlıyor.

4-Galaxy S8+

Dördüncü sıranın sahibi, 4 bin 499 TL'lik satış fiyatıyla Galaxy S8+ oluyor.

3-iPhone 8 Plus

iPhone 8 Plus, Galaxy S8 + ile arasında bulunan 300 TL'lik farkla üçüncü sırada yer alıyor. iPhone 8 Plus'ın satış fiyatı 4 bin 799 TL.

 

2-Galaxy Note 8

Türkiye'deki en pahalı akıllı telefonların ikinci sırasında yer alan cihaz, 4 bin 999 TL ile Galaxy Note 8 oluyor.

1-iPhone X

Apple'ın son amiral gemisi olan iPhone X, Türkiye'deki Apple Store satış fiyatıyla en pahalı telefon oluyor. iPhone X, 6 bin 99 TL fiyata sahip.

 





PAYLAŞ