Türkiye'de ilk fiziksel dijital para bürosu açıldı! - Haberler - indir.com

Türkiye'de ilk fiziksel dijital para bürosu açıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-09 11:46:46
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Kripto paranın şaha kalkmış olduğu şu günlerde Türkiye açısından yeni bir gelişme yaşandı. Kripto para madenciliğinin ve ticaretinin aktif olarak yapıldığı ülkemizde, artık dijital para ticaretini fiziksel bir şekilde yürüten bir büro açıldı.

Kripto para ticareti milyonları peşinden sürüklemeye devam ediyorken, her geçen gün yeni bir mecra karşımıza çıkıyor. Birkaç gün önce açılışı gerçekleştirilen Cointral isimli dijital para bürosu hizmete girmiş durumda. İstanbul'da yer alan bu yeni dijital para bürosu KapalıÇarşı'da hizmet vermeye başlıyor. Kripto para ticareti konusunda ilgili olan vatandaşların bu büroya sıklıkla uğraması bekleniyor.

'Nakit-Hızlı-Kolay- Güvenilir' sloganı ile açılışını gerçekleştiren dijital para bürosunun kurucuları en kısa zamanda web sitelerini de kullanıma açmayı hedefliyor. Türkiye için yeni bir hareket olan bu büro, konuya yabancı olanları şaşırtacak gibi görünüyor. Tıpkı bir döviz bürosu gibi görünen dijital para bürosunun dışarıdan bakıldığında tek farkı tabelasında piyasada etkili olan kripto paraların değerlerinin yer alması olarak nitelendirilebilir. Bu adımın Türkiye'de kripto para hareketini nasıl etkileyeceği ve başka büroların açılıp açılmayacağı ise merak konusu.

Fotoğraf Serhan Kaplan tarafından çekilmiştir.





PAYLAŞ