Türkçe Destekli Hitman GO Oyunu, iOS için Yayınlandı - Haberler - indir.com

Türkçe Destekli Hitman GO Oyunu, iOS için Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Oyun geliştiricisi Square Enix tarafından ortaya çıkarılan ve sevilen ajanlık oyunlarından Hitman'ın mobil sürümü olarak yayınlanan Hitman GO, Apple App Store'da oyuncuların indirmesine sunuldu.

Sıra tabanlı strateji oyunu türünde bir ajanlık oyunu olan Hitman GO'da onlarca bölümün yer almasının yanı sıra temel göreviniz; doğru stratejiyi belirleyerek ilerlemek ve ajanlık becerilerinizi kullanarak düşmanlarda gizlenmek olacak.

Hitman GO

Türkçe dil desteğine sahip olan ve Ajan 47 isimli bir karakteri yöneteceğiniz oyunda, düşmanlardan kaçınmak için şehirde bulunan ızgara sistemindeki hücreler arasında stratejik olarak hareket edecek, hedeflerinizi yok ederek en sıkı korunan ve girişe yasak bölgelere sızmaya çalışacaksınız.

Her hareketi önceden ve doğru bir şekilde tasarlamanız gereken oyunda düşmanın dikkatini dağıtma, kılık değiştirme gibi taktikleri kullanabileceğiniz gibi onları yok etmek için keskin nişancı tüfeği ve Ajan 47'nin kendine özel olan tabancalarını kullanabilirsiniz.

Strateji ve ajanlık yeteneklerinizi sınayabileceğiniz birbirinden zorlu bulmacaların yer aldığı yapımı aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iPhone ya da iPad cihazınıza indirebileceğiniz gibi 10.49 TL ücret ödeyerek oyuna sahip olabilirsiniz.





PAYLAŞ