Türk Telekom ve Google birlikte iş yapacak! - Haberler - indir.com

Türk Telekom ve Google birlikte iş yapacak!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-14 14:43:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Büyük şirketlerin anlaşmalar ile ortak işlere imza attığını görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise internet devi Google ile Türk Telekom'un iş birliği yapacağı açıklandı. Bildiğiniz üzere Türk Telekom, genç kullanıcılarına Selfy kampanyaları adı altında çeşitli teklifler sunuyor. Yenilenen Selfy ile Google proje ortaklığına gidildi ve Türk Telekom Selfy Google ile 'Selfy Google Play Tekliflerini' duyurmuş oldu. Dünyada ilk olarak Telekom şirketi ile gerçekleştirilen bu proje kapsamında mobil kullanıcılar aylık SMS, dakika ve internet haklarının yanında Google Play Kredisine sahip olacaklar.

Selfiy Google Play Teklifleri kapsamında Google Play'den yapılan tüm harcamalarda geçerli olan müşterilere 5 TL yada 10 TL değerlerinde Play Store Kredisi verilecek. Bu yeni projeden hem varolan Türk Telekom Selfy müşterileri hemde yeni Türk Telekom müşterileri faydalanabilecek. Teklifte bulunan Google Play kredileri hem uygulama satın alımlarında hemde oyun için satın alımlarda kullanılacak.

Müşterileri 25 TL'den başlayan fiyatlara sahip paketlerde Google Play Kredisi özelliğinden kazanabilecekler. İlerleyen dönemlerde bu tekliflerin dahada iyileştirilmesi ve yeni seçeneklerin eklenmesi bekleniyor.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ