Türk Geliştiricilerden Uçak Yarışı Oyunu: Pets Planes (Video) - Haberler - indir.com

Türk Geliştiricilerden Uçak Yarışı Oyunu: Pets Planes (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

İstanbul merkezli mobil oyun stüdyosu Yeti Game Studio tarafından geliştirilen Pets & Planes, çiftlik hayvanlarının pilot olarak yer aldıkları ve onlarla beraber uçağın kontrolünü ele alarak yarışlara katılacağınız eğlenceli bir uçak yarışı oyunudur.

Yönettiğimiz tüm karakterlerin pilot olduğu oyunda, bölümlerdeki engellere takılmadan ve rakiplerimizi geride bırakarak daha fazla altın kazanmak için mücadele edeceğiz. Kazandığımız bu altınları kullanarak da karakterimizi değiştirebilir, yeni uçak satın alabilir ya da mevcut olan uçağımızı geliştirebiliriz.

Pets & Planes

3 boyutlu grafiklere sahip olan oyunda uçağımızın kontrolünü, oyun ekranının sol altında bulunan joystick ile yapıyoruz. Son derece kolay oyun kontrolü ve basit oynanışıyla dikkat çeken yapım hem ebeveynlerin hem de çocukların eğlenebilecekleri bir yarış oyunu deneyimi sunuyor.

Ücretsiz olarak Android, iPhone ya da iPad cihazlarda oynanabilen Pets & Planes adlı bu oyunu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyerek, oyun hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.




Pets Planes Tanıtım Videosu


PAYLAŞ