Türk Geliştiriciden Kolaj Uygulaması: Funimate - Haberler - indir.com

Türk Geliştiriciden Kolaj Uygulaması: Funimate

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

İTÜ ARI Teknokent çatısı altında Türk girişimci Kemal Uğur'un kurduğu AVCR adlı firma tarafından hazırlanan Funimate uygulaması sayesinde, çeşitli efektleri kullanarak hızlı bir şekilde kısa videolar ve GIF animasyonlarını içeren kolajlar oluşturabilirsiniz.

Akıllı telefon ya da tabletinizle çektiğiniz kısa videolardan, uygulama içerisinde bulunan efektleri kullanarak, metinler veya müzikler ekleyerek GIF formatında kolaj fotoğraflar oluşturabilirsiniz.

Son derece kolay bir kullanım imkanı sunan uygulama Kayıt butonuna bastığınız andan itibaren sadece bir kaç saniyelik kısa videoları kayıt etmeye başlıyor. Kayıt tamamlandıktan sonra, Instagram'da olduğu gibi efekt bölümünden hoşunuza giden GIF animasyonunu seçerek kolajlarınızı oluşturabiliyorsunuz. Ayrıca oluşturulan görüntülere müzik ya da yazı ekleyerek daha güzel hale de getirebilirsiniz.

Ön kamera ya da arka kamera ile çekim yapabilmenize imkan tanıyan Funimate, tamamladığınız görüntüleri telefonunuza kayıt etmenize ya da sosyal medya hesaplarınız üzerinden arkadaşlarınızla paylaşma imkanı da sunuyor. 

Özellikle 'selfie' meraklıları için tavsiye edeceğimiz Funimate uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iPhone ya da iPad cihazınıza ücretsiz olarak indirebilir, uygulamayla hazırlanan örnek görüntüleri inceleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ