Türk Geliştiriciden Bulmaca Oyunu: Swap Boxes - Haberler - indir.com

Türk Geliştiriciden Bulmaca Oyunu: Swap Boxes

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Eskiden kırtasiyelerde satılan boşluk kaydırmalı numara ve resim dizme oyunlarıyla, Dots isimli oyundan esinlenilerek Burak Bayer tarafından hazırlanmış olan Swap Boxes, oldukça eğlenceli bir mobil bulmaca oyunudur.

Günümüzde klasikleşen şeker patlatma, kuş uçurma ve bitmek bilmeyen aşamaları bulunan oyunlardan sıkılan oyun severler için tavsiye edebileceğimiz Swap Boxes oyununda, ekranda bulunan siyah bir kareyi takip edeceksiniz.

Swap Boxes

Sadece tek bir aşamadan oluşan oyunda zamana karşı yarışarak farklı renkteki kareleri tek bir satırda ya da sütunda toplayarak onları yıkmaya çalışacak ve en yüksek puanı almak için mücadele edeceksiniz.

Tasarımıyla kare bulmacaları anımsatan oyunda ayrıca yıkılan her satır ya da sütun, aynen Tetris oyunundaki gibi bir haz almanızı sağlıyor. Normalde ücretli olarak indirilebilen oyun sadece bu ayın sonuna kadar iOS platformu kullanıcılarına ücretsiz bir şekilde sunulmuş durumda.

Eğer sizde klasik oyunlardan sıkıldıysanız ve farklı ama eğlenceli bir bulmaca oyunu arıyorsanız ücretsiz olarak iPhone ve iPad cihazınızda oynayabileceğiniz Swap Boxes oyununu, aşağıdaki bağlantı aracılığıyla cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ