Tumblr, Reblog Özelliğini İyileştirdi - Haberler - indir.com

Tumblr, Reblog Özelliğini İyileştirdi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-09-04 18:00:55
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Sosyal Medya

İnternetin yeni günlük fenomeni Tumblr, her güncellemesinde yeni özellikler ve iyileştirmeleri bünyesine katmaya devam ediyor. Son olarak uzun süredir geri planda tuttuğu reblog özelliğinde yeni düzenlemeler yaptı. 

Yahoo tarafından satın alınmasının ardından sıkça gündeme gelen Tumblr, kullanıcıların şikayetleri üzerine uzun sıkıcı reblog zincirine çözüm getirdi. Kullanıcıların başkalarına ait içerikleri kendi sayfalarında paylaşmalarını sağlayan reblog özelliği, karmaşıklıktan uzak daha sade okunabilir hale getiriliyor.

Tumblr Relog

Güncellemeye göz atarsak, bugüne kadar oldukça kötü yorum yazıları içeren rebloglar, güncelleme ile birlikte kronolojik sıraya konularak daha düzenli hale gelecek. Bunun yanı sıra yorumlar kısmı da elden geçirilerek listeler halinde sunulacak ve yorum atan kişiler profil resimleri ile birlikte görüntülenecek.

Son derece işinizi kolaylaştıran yenilikler sunan Tumblr, küçük ekranlı mobil cihazlar da dahi daha derli toplu görünecek. Dilerseniz yenilenen Tumblr uygulamasını aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.





PAYLAŞ