Tüm Türkiye'de Elektrikler Kesildi! - Haberler - indir.com

Tüm Türkiye'de Elektrikler Kesildi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-03-31 11:15:50
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Bu sabahtan itibaren Türkiye'nin dört bir yanında elektrik kesintileri yaşanıyor. Konuyla ilgili olarak internet kullanıcıları sosyal medya sitelerinde elektrik kesintisi mesajları paylaşıyor.

Aldığımız bilgilere göre alışveriş merkezleri ve metrolarda da kesintilerin yaşandığı belirtiliyor. İstanbul'da metro seferleri durdu ve yoğunluk nedeniyle de BEDAŞ'ın sitesine erişilemiyor.

Türkiye'de yaşanan elektrik kesintisinin henüz sebebi bilinmiyor ancak kesintilerin Ankara, İstanbul, İzmir, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Kocaeli, Düzce, Adana, Denizli, Antalya, Bitlis, Çanakkale, Bursa, Konya, Eskişehir, Aydın, Balıkesir, Samsun, Manisa, Çorum olmak üzere 29 ilde yaşandığı yönünde bilgiler alıyoruz.

Güncelleme:

Kesintinin nedeniyle ilgili Boğaziçi Elektrik Dağıtım bir açıklama yaptı. BEDAŞ'ın yaptığı açıklamada kesintilerin TEİAŞ'ın (Türkiye Elektrik İletim A.Ş.) sisteminde yaşanan bir sorundan kaynaklandığı bildirildi.

Kesintiyle ilgili olarak TEİAŞ'dan resmi açıklama geldi. TEİAŞ: ''Avrupa-Türkiye elektrik hattı bağlantısında kopma nedeniyle ülke genelinde elektrik kesintisi yaşanmaktadır.'' açıklaması yaptı.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ